top of page
Certificare ISO

  ISO 9001: 2015 stabilește criteriile pentru un sistem de management al calitatii si este singurul standard din familie care poate fi certificat. Poate fi folosit de orice organizație, mare sau mică, indiferent de domeniul său de activitate.

 

 Acest standard se bazează pe o serie de principii de management al calității, punand accentul puternic pe clienți, motivația și implicarea managementului de vârf, abordarea procesului și îmbunătățirea continuă. Utilizarea standardului ISO 9001: 2015 ajută la asigurarea clienților de a obține produse și servicii de calitate, care, la rândul lor, oferă multe beneficii pentru afaceri. 

 

  Managementul companiei LOYALTY INSURANCE-REINSURANCE subscrie principiilor ce stau la baza Sistemului de Management al Calitatii, reprezentat de un cadru de organizare evaluat si supravegheat in mod continuu, pentru a asigura eficienţa managementului companiei, ca reacţie permanentă ce apare în mediul de business din domeniul asigurărilor.

 

  Pentru a pune în practică acest deziderat, am depus eforturi care s-au concretizat prin obţinerea certificării SR EN ISO 9001:2015, recunoscand Sistemul de Management al Calitatii ca pe o prioritate si un factor determinant pentru dezvoltarea companiei si stabilirea unor politici, strategii şi programe, in vederea atingerii unor standarde maxime de satisfacţie şi performanţă în relaţia client-companie.

 

  Misiunea noastra este de a asigura clientii asupra corectitudinii si promptitudinii in prestarea fiecarui serviciu. Suntem convinsi ca diferenta este data de calitatea serviciilor, de relatiile corecte dintre dvs. şi noi si transparenta pe care o avem fata de fiecare client.

Avantajele certificării ISO 9001:2015:

  • Creşterea eficacităţii prin îmbu­nătăţirea proceselor

  • Îmbunătăţirea calităţii, serviciilor şi a costurilor

  • Creşterea competitivităţii

  • Eficienţă îmbunătăţită datorită proceselor optimizate

  • Îmbunătăţirea satisfacţiei clien­tului şi a angajatului

  • Motivarea angajaţilor

bottom of page