top of page

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

Termeni si conditii 

  Site-ul www.loyaltyinsurance.ro este proprietatea intelectuala a companiei LOYALTY INSURANCE-REINSURANCE Bucuresti. Termenii si conditiile in care este permisa utilizarea site-ului sunt prezentate mai jos, iar in situatia in care nu sunteti de acord cu acestea si nu agreati informatiile prezentate si conditiile de confidentialitate, va rugam sa intrerupeti utilizarea sa.

  Serviciile si informatiile prezentate pe site sunt furnizate in colaborare cu alti prestatori de servicii (ex. plati online), iar utilizarea acestora se face in cunostinta de cauza si in concordanta cu termenii si conditiile ce deriva din utilizarea acestor module, riscurile fiind asumate de fiecare utilizator in parte.

  Avand in vedere softurile diferite utilizate de webmasteri la dezvoltarea siteurilor si posibilitatea ca nu toate informatiile sa fie afisate corect, LOYALTY INSURANCE-REINSURANCE nu garanteaza asupra acuratetii acestora si nici a compatibilitatii sistemelor informatice ale utilizatorilor cu diferitele sectiuni ale prezentului site.

Webmasterii nostri dezvolta si realizeaza update-uri permanente ale platformei astfel incat sa nu existe probleme de utilizare si sa se evite atacurile informatice de tip craker/hacker.

  In sensul prezentelor Termeneni si conditii, prin ”Utilizator” se intelege orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul.

Prin ”Site” se intelege intreg continutul ce poate fi accesat la adresa de internet www.loyaltyinsurance.ro, incluzand in acesta text, imagini si scripturi.

Orice disputa intre compania noastra si terti, ce nu poate fi solutionata pe cale amiabila, intra sub incidenta legilor in vigoare din Romania si va fi solutionata in instanta, daca nu se convine altfel.

  Protejarea siguranţei şi securităţii datelor dvs. personale este importantă pentru LOYALTY INSURANCE-REINSURANCE. Compania noastra va asigura de maximum de confidentialitate cu privire la datele dumneavoastra personale furnizate la crearea contului si efectuarea comenzii. Activitatea noastra se deruleaza in concordanta cu prevederile Regulamentului nr 679/2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Suntem inregistrati ca operator de date personale la Autoritatea Nationala de Supravghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, avand nr. 20037 in Registrul General al Notificarilor.

  Ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor nostri catre terti, acestea urmand a fi folosite doar pentru scopul in care au fost furnizate, respectiv servicii de intermediere in domeniul asigurarilor si campanii de marketing (informare prin newsletter cu privire la oferte si promotii). Compania noastra nu incurajeaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresele de e-mail, folosite la inregistrare, altor pesoane.

Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentală sau ilegală, de pierdere sau alterare şi de accesul unor persoane neautorizate, SC Loyalty Insurance Broker SRL utilizează măsuri de securitate tehnice şi organizatorice.

  Site-ul www.loyaltyinsurance.ro beneficiaza de protectie si securizare impotriva accesarilor ilegale ale acestor date de catre persoane neautorizate. Eventualele activitati de hackering/crackering in scopul accesarii acestor date, nu sunt responsabilitatea companiei noastre si vor fi sesizate autoritatilor competente.

  Utilizarea site-ului www.loyaltyinsurance.ro  de catre orice Utilizator presupune responsabilitatea acestuia cu privire la contul de utilizator si parola folosite pentru logare. Orice Utilizator isi asuma intreaga responsabilitate cu privire la activitatile desfasurate pe site prin intermediul contului sau. In situatia in care se constata ca aceste date nu mai indeplinesc conditiile de confidentialitate si sunt cunoscute si de alte persoane, va rugam sa ne contactati pentru luarea masurilor necesare.

 

  Facem precizarea ca www.loyaltyinsurance.ro  contine trimiteri si catre alte site-uri utile pentru promovarea produselor comercializate. Aceste site-uri nu sunt proprietatea de administrare a firmei noastre. Prin urmare, nu putem fi raspunzatori de felul in care sunt administrate si actualizate informatiile pe respectivele site-uri si nici de practicile de securitate ale acestora.

 

  LOYALTY INSURANCE-REINSURANCE va raspunde la toate solicitările rezonabile pentru a revedea datele dvs. personale, pentru a corecta, modifica sau şterge orice neregularităţi. Dacă aveţi orice fel de întrebări sau comentarii în legătură cu Politica de securitate a datelor personale , vă rugăm să daţi click pe pagina de "Contact " si sa ne trimiteti un email. Pe măsură ce softurile de protectie in domeniu internetului vor avansa, va avansa si politica noastra de securitate.

  Violarea sau tentativa de violare a securitatii sistemelor sau retelelor informatice intra sub incidenta legii penale, orice incalcare a legii urmand a fi raportata de compania noastra autoritatilor competente si a fi sanctionata conform legii.
In cazul in care utilizatorul incalca (deliberat sau involuntar) termenii si conditiile de utilizare ale acestui site,LOYALTY INSURANCE-REINSURANCEva fi exonerata de raspundere cu privire la orice eventuala pretentie venita din partea unui utilizator sau unui tert, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciilor oferite prin intermediul acest site, raspunderea pentru prejudiciul creat apartinand exclusiv utilizatorului.

  Limitarea raspunderii: LOYALTY INSURANCE-REINSURANCE nu ofera garantii cu privire la furnizarea neintrerupta a serviciului si fara erori, dat fiind ca serverele de gazduire a site-ului se afla la o alta locatie ce apartine unei companii de profil.

Eventualele erori de programare vor fi corectate imediat ce acest lucru este posibil.

Compania noastra nu va fi responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care utilizatorul acceseaza site-ul sau de eventuale pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea de pe site a oricaror materiale, orice material descarcat de pe site fiind folosit pe riscul propriu al utilizatorului.
 

  Utilizatorul trebuie sa cunoasca faptul ca toate informatiile prezentate in site despre ofertele partenerilor sau ale altor terti sunt introduse in cadrul site-ului direct de catre acestia sau sunt preluate din documentele facute publice.

Materialele de pe acest site pot fi modificate fara avertizari prealabile. Oricare dintre partenerii companiei noastre poate aduce modificari ofertelor sale.

  In consecinta, simpla utilizare a prezentului site, reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la conditiile si termenii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu conditiile mentionate mai sus, va rugam sa întrerupeti utilizarea site-ului.

bottom of page