top of page
Anchor 1

Compania

  Bazele actualei afaceri Loyalty Insurance-Reinsurance au fost puse in anul 1997, o data cu infiintarea societatii Loyalty Investment and Insurance.  Pornind de la zero, compania s-a instalat repede in fruntea ierarhiei brokerilor de asigurari din Liban, remarcandu-se printr-o crestere accelerata a volumului de afaceri derulate.

  LOYALTY INSURANCE-REINSURANCE și-a deschis primul birou in Romania in anul 2006, unde s-a axat pe implementarea și dezvoltarea unui nou concept de activitate, care vizeaza in special clientii corporate cu nevoi de asigurare si consultanta. Serviciile oferite de compania noastra se adresează in principal corporatiilor, insa incepand cu anul 2013, Loyalty Romania si-a extins serviciile si pe piata de retail, dezvoltand programe performante, flexibile, dedicate clientilor persoane fizice.

 Pana in prezent, compania a dezvoltat in Romania relatii si parteneriate de afaceri cu firme de renume pe piata asigurarilor ca ALLIANZ TIRIAC, OMNIASIG, COLLONADE, GROUPAMA, UNIQA, GENERALI, GRAWE etc. și s-a orientat spre furnizarea de servicii care sa raspunda cerintelor in domeniu in conformitate cu legislatia existenta.

  Politica LOYALTY INSURANCE-REINSURANCE este expresia fireasca a numelui acesteia: 

 

Loiali intereselor dumneavoastra!

achievement-3658092_1920.jpg
bottom of page